Wednesday, September 17, 2014

Kapit Crispy Datang Lagi Dengan Version Berperisa! Yeayyyy! (^_^)


Siapa tak tau ni kuih ape, angkat tangan!
::::::::::
Sedihhh.... T_T


Siapa tak tau, tapi pernah rasa?
:::::::::::
Ok, reason accepted. (^_^)
Ramai orang kat dunia ni, bab makan memang handal. 
Tapi nama makanan yg dia makan tu belum tentu lagi dia tahu. Haha!


Siapa tak tau nama, dan langsung tak pernah rasa kuih ni?
::::::::::
Adoiii...memang rugi bebenor ler jahh oi...

Ye. Benaaarrrrrrr....
Inilah kuih kapit. Rangup dan sedap!
Sekali makan,confirm mintak lagi sekeping.
Dua kali makan, confirm mintak sebalang. (^_^)

Kuih ni selalu muncul time raya, ye tak? 
Dia punya glamor sama level macam kuih bahulu atau kuih bangkit .
Takde kuih tradisional, raya rasa macam hambar je.
Takde bunga api, raya jadi tak meriah (ok, yg tu takde kena mengena. Hihi)

Tapi itu dulu...
Sekarang kuih kapit ni semakin komersial
Muncul bukan sahaja pada hari raya, malah pada hari-hari biasa
Untuk teman uolls kunyah-kunyah depan TV, 
Kunyah-kunyah dalam wayang (seludup masuk dalam beg la. Hihi!)
sambil tengok bola, sambil tunggu bas,
atau sambil mengumpat sampai bebuih mulut dengan geng mesyuarat tingkap uolls. (^_*)

Lebih BESTTTT lagi bila...
Version baru kuih kapit ni di variasikan lagi 
dengan perisa seperti PEANUT & CHOCOLATE

Ok, nak buat iklan versi DenDang sekejap.
"Yeayyy! Kapit Crispy Datang Lagi Dengan....Perisa Chocolate dan Peanutttt!"
Sorry, excited terlebey (*_*)

Tapi ianya pasti mengecurkan air liur uolls.
Atttoooiiiiii....


Kapit Crispy Perisa Coklat


Kapit Crispy Perisa Peanut Butter

Menangis uolls...menangisss kalau tak rasa.
Iolls yang tengah taip entry ni pon sambil sibuk lap air liur yang meleleh.
Perghhhh! Sedappp!


Tempahan
So, siapa berminat, boleh call/whats app Puan Mie ni untuk buat order.
Sebalang cuma RM 25 (exclude postage)
Ada 50 pcs dalam satu balang.
Boleh makan sampai lenguh mulut.

Packaging
Kepada yang teringin nak buat goodies untuk majlis perkahwinan ke,
aqiqah anak ke, birthday party ke...
Puan Mie ni boleh terima tempahan untuk packaging jugak tau.
Nanti discuss balik ngan dia macam mana jenis packing yang uolls nak.

Delivery
Boleh dihantar melalui pos ke seluruh Malaysia.
Untuk area KL,Muar, Melaka dan Negeri Sembilan 
Mungkin Puan Mie ni boleh buat delivery to uolls! Weee!
Nanti deal lah dengan dia yek (^_^)

Ok, cukuplah tu. Nak stop menaip. 
Nak order jugak. 
Uuuuu tak sabar nak makan dengan lahapnye! 
Ngap! Ngap!Ngap! Yummy!! \(^_^)/


(2 gambar dari atas adalah ehsan Google. Tq!)

2 comments:

najla mohayidin said...

ambooiiiii sedapnyeeee. kecur ayaq liuqq.

jom singgah blog saya kak. ade share psl kecantikan dan kesihatan. :)

http://najlamohayidin.blogspot.com/

nurstar ashu said...

Tq! Done follow your blog! =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...