Sunday, June 29, 2014

Marhaban Ya Ramadhan! (^_^)



Alhamdulilah...

Sedar tak sedar kita dah menjenguk 1 Ramadhan 1435 H bersamaan 29 Jun 2014. Macam sekejap je masa berlalu kan? Pejam celik pejam celik, inilah Ramadhan ke 3 bersama suami tersayang. Eh! Eh! Actually Ramadhan ke-2 sebagai husband and wife, 2013-2014. Yang 1st year tu which I mean 2012 adalah saat kami berjumpa for the 1st time. Kira macam cinte-cinte dulu lah. Next yearnya baru nikah. Ahahaha!

2012 - puasa dan bercinte
2013 - nikah, puasa and preggy
2014 - puasa bertiga (^_^)

Ramadhan memang meninggalkan 1001 kenangan manis dalam life aku. Syukur alhamdulilah. Tapi tu lah...Allah dah bagi macam-macam nikmat hidup, lepas satu dan satu. Manis-manis belaka. Tapi keimanan pada Dia macam dok takat tu aja. Sobs sobs sobs....I'm sorry. I am not a good servant :`(

Semoga Ramadhan kali ini semakin akan menambahkan lagi keimanan dan ketaqwaan aku padaNya. To all bloggers and readers, SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL MUBARAK. Semoga Ramadhan kali ini memberi 1001 keberkatan dan kemanisan buat kalian. Jom kita sama-sama menambahkan lagi pahala dan amal di bulan yang mulia ini, Insyaallah.... (^_^)

Photo: Pantang ditegur..menyengih aje. :)

Selamat Berpuasa dari Suffi Khaleefa untuk uncles and aunties semua!

3 comments:

ecan fadhlina said...

alahai comelnyaa anakk :D

nurstar ashu said...

Tenkiu :)

Rose Azadir said...

Salam kenal, saya blogwalking kat sini, jemput singgah ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...